tisdag 16 november 2010

Höst på campus

Det märks att terminen snart är slut, det är inte många lektioner kvar alls. Uppsatser skrivs, det pluggas till tentor, skolan annonserar om julkonserter på campus, folk jämför hemresedatum och flygbiljetter...  Om en och en halv vecka kommer familjen över och om nästan exakt en månad kommer jag hem.

Trots julkänslan som börjat märkas av på campus så känns det som en höstdag. Såhär såg det ut idag på min förmiddagspromenad.



5 kommentarer:

Bror (dektektiv) sa...

Jag har egentligen bara en sak att säga: - sluta gå runt och vara så jäkla hurtig! då får oss andra att känna sig otillräckliga :P

Ska bli skoj att komma över och faktiskt få se hur du bor och hur Dublin är. Skitkul! :)

Förresten, update: Ny granne. Hon flyttade in saker idag när jag skulle till sjukan. Blond kvinna, ca 21-22 år gammal, ca 175 cm och normal kroppsbyggnad. Inte dömd för tidigare brott... eller hur är det man som Polis/åklagare beskriver personer? ;)

Elisabeth sa...

Haha, men jag måste ju vara hurtig nu så att vi kan dricka Guinness och testa alla matställen när du kommer! Ska bli så roligt att ha er här, kan knappt vänta.

Se där, du är ju som Sherlock Holmes. Bra jobbat! Enligt läraren som jobbar som åklagare här så har ju alla skumma typer mjukisbyxor och gympaskor, har hon det? ;-)

Anonym sa...

Näe, det har hon inte. Men antingen så är hon inte så skum, eller så döljer hon det. Tror hon döljer det ;)

Bror sa...

Det var alltså jag det där ^^

Elisabeth sa...

Jag håller med, hon döljer det säkert! Du får hålla koll och rapportera ;-)