onsdag 23 mars 2011

Big foot

Jag har saknat min favoritlärares roliga kommentarer så det är tur att lektionerna är igång igen. Idag har vi pratat om vad Paul kallar juridikens Big foot. Han har hittat på det namnet eftersom man kan se spår av det men man ser aldrig själva Big foot. Bra liknelse!

I den kursen finns dessutom en väldigt underhållande äldre student. En kvinna som inte har engelska som modersmål men hon är väldigt framåt och frågar alltid massa frågor, ganska roliga frågor också. Sen skrattar hon rakt ut ibland, det är inte så konstigt eftersom alla skrattar åt lärarens kommentarer men hon gör det när ingen annan gör det. Som om det blir en fördröjning tills skrattet kommer. Men idag när han återigen nämnde att vi är så mycket bättre än Trinity så började hon plötsligt applådera väldigt högt vilket fick oss andra att börja skratta. Man har aldrig tråkigt på den kursen.

Dessutom har jag trevligt sällskap av J i den kursen. Idag hann vi diskutera matställen innan lektionen och nu har vi lyckats komma fram till ett par ställen som har portioner som J är nöjd med. Han säger att han är från Östeuropa  och där äter man en stor portion mat, inget småtjafs ;-)

2 kommentarer:

Lillebror sa...

Om man ens får mat i östeuropa? ;)

Elisabeth sa...

Haha ja enligt honom får man det i Tjeckien i alla fall ;-)